Lydvandring i Struer

Banen kom i 1865, og banegården er fra samme år. Dengang boede der ca. 150 mennesker i byen Struer. De kunne alle sammen have fået en plads i det første tog, der ankom. Og være kørt herfra, hvis de ville. Men det gik lige omvendt...

Kom med på en digital historisk lydvandring i Struer med den tidligere museumsleder på Struer Museum, Jesper Bækgaard, og få meget mere at vide om byens spændende historie. Lydvandringen begynder ved Torngaard (Søndergade 23, 7600 Struer) og tager omkring 45 minutter at gå. Du bliver guidet igennem byen af Jesper og kommer blandt andet forbi banegården, Tegltorvet, havnen, rådhuset, Springvandstorvet (Lille Torv) og mange andre steder i Struer, som alle gemmer på gode historier. Turen slutter ved skoletrappen i Bjerggade.


Hør lydvandringen

For at høre byvandringen, skal du bruge en smartphone og et par hovedtelefoner. Du skal downloade app’en ‘ECHOES interactive sound walks’ og søge efter ‘Struer Museum’.

For at starte vandringen skal du trykke “Start”, hvorefter lyden automatisk starter, når du står foran Torngaard.


Jesper Bækgaard guider dig igennem byen, og app’en er indrettet sådan, at alle lydklip starter, når du går ind i det rigtige område. Vi anbefaler, at du downloader “Byvandring Struer” og har din telefon indstillet til optimal ydeevne for at få en teknisk problemfri oplevelse.

ECHOES Android

 Download

ECHOES iPhone

 Download

Rute

Turen begynder ved Torngaard (Søndergade 23, 7600 Struer) 

Torngaard (Søndergade 23, 7600 Struer)

Om lydvandringen

Klippet og produceret af Thomas Østergaard Frandsen, Struer Museum


Medvirkende:

 Jesper Bækgaard, Struer Museums tidligere leder