Oplev litteratur og natur på en helt ny måde, hvor lokale forfattere har skrevet og indtalt litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Thorø Huse er én ud af fem af disse poetiske vandringer. 

Denne lydvandring foregår på Fyns Hoved i Kerteminde Kommune. Forfatteren Anne Katrine Bagai fortæller: “Når man går på Fyns Hoved, er det som om, at det flade fredelige landskab, vi kalder Danmark, bliver erstattet af et landskab i konflikt med sig selv. Et landskab, hvor marker er strøget ud over kæmpe bakker, og havet æder kysten og skaber høje skrænter. Derfor var det uundgåeligt for mig, at teksten skulle handle om modstridende elementer. Et drama. Og arven! Fyns Hoveds historie handler ekstremt meget om arv, og hvem der ejer hvad. På den måde opstod fortællingen om en familie, eller nærmere bestemt et kollektiv med mange stemmer, der var ude at gå på Fyns Hoved. Novellen fortælles gennem kvinden Iben, der en sensommerdag i 2020 opdager nye hemmeligheder om sin familie.”

Fyns Hoved

Hør lydvandringen

Du kan afspille lydfilen

på dette link

Rute

Ruten starter ved parkeringspladsen ved Fyns Hoved,

5390 Martofte

Kort: Google Maps

Om Poetiske Lydvandringer

5 forfattere - 5 naturområder - 5 lydvandringer


Oplev litteratur og natur på en helt ny måde med Spoken Word Festivals podcastserie, hvor vi har bedt lokale forfattere om at skrive og indtale litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Vi kalder det Poetiske Lydvandringer. Og du er inviteret med - find de 4 andre Poetiske Lydvandringer herunder. 


Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende festival for mundtlig og skriftlig litteratur i Odense.

Billede fra lydvandringen på Enebær Odde

Om lydvandringen

Produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.


Produktion: Michael Engman Torp. Naturoptagelser: Liv Vester Larsen. Skrevet og indtalt af Anne Katrine Bagai, Morten Gottschalck, Mikkel Andersen, Kim Linnet og Sanne Flyvbjerg.


Tak til VisitAssens, VistOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn.