Oplev litteratur og natur på en helt ny måde, hvor lokale forfattere har skrevet og indtalt litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Elmelund Skov er én ud af fem af disse poetiske vandringer. 

Denne lydvandring foregår i den nyanlagte Elmelund Skov i udkanten af Bolbro i Odense. Forfatter Morten Gottschalck har skrevet om en skov, der er på vej! Nye unge træer, byens nye grønne lunge, dine børnebørns skov. Prøv det spirende landskab i udkanten af Odense, mærk dine fodtrin forsvinde ud af byen og ind i de grønne bakker. Lydvandringen tager dig på en tur blandt flora og fauna, til shelters og søer, forbi hestestier og mountainbikere, og du kan forlænge ruten, hvis bentøjet er i humør til det.


Elmelund Skov

Hør lydvandringen

Du kan afspille lydfilen

på dette link

Rute

Ruten starter ved parkeringspladsen på Elmelundsvej (lige efter Provstehøjen), 5200 Odense V

Kort: Google Maps

Om Elmelund Skov

De første træer i Elmelund Skov blev plantet i 2002. Det er Naturstyrelsen, Odense Kommune og Vandcenter Syd, der i 2001 indgik en samarbejdsaftale om at rejse skov i områder med særligt vigtige grundvandsressourcer. Ét af disse områder er Elmelund Skov, som nu er den største skov i Odense Kommune - i alt 350 ha. Elmelund Skov skal blive et unikt bynært rekreativ skov- og naturområde, der både skal sikre rent drikkevand og skabe naturoplevelser for borgerne. Kender du ikke allerede til skoven, kan det anbefales at starte nu, med en poetisk lydvandring i ørerne.

Om Poetiske Lydvandringer

5 forfattere - 5 naturområder - 5 lydvandringer


Oplev litteratur og natur på en helt ny måde med Spoken Word Festivals podcastserie, hvor vi har bedt lokale forfattere om at skrive og indtale litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Vi kalder det Poetiske Lydvandringer. Og du er inviteret med - find de 4 andre Poetiske Lydvandringer herunder. 


Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende festival for mundtlig og skriftlig litteratur i Odense.

Billede fra lydvandringen på Enebær Odde

Om lydvandringen

Produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.


Produktion: Michael Engman Torp. Naturoptagelser: Liv Vester Larsen. Skrevet og indtalt af Anne Katrine Bagai, Morten Gottschalck, Mikkel Andersen, Kim Linnet og Sanne Flyvbjerg.


Tak til VisitAssens, VistOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn.