Oplev litteratur og natur på en helt ny måde, hvor lokale forfattere har skrevet og indtalt litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Thorø Huse er én ud af fem af disse poetiske vandringer. 

Denne lydvandring foregår på Enebærodde i Nordfyns Kommune. Forfatter Sanne Flyvbjergs lydvandring er en rejse tilbage til 1973. Man følger kraftværksingeniøren Ragna, der bevæger sig rundt på Enebærodde for at undersøge om, man kan placere et atomkraftværk på halvøen. Tidevand, havstrømme og planteliv flettes ind i hendes refleksioner over natur og energi. Ruten starter på grusvej og slutter på trampesti og strand. Rutens forløb afspejler Ragnas erkendelsesrejse, dybere og dybere ind i naturen.

Enebærodde

Hør lydvandringen

Du kan afspille lydfilen

på dette link

Rute

Gå langs stien ad Halshusene. Ruten starter her ved skillevejen for foden af Enebærodde, 5450 Otterup

Kort: Google Maps

Om Poetiske Lydvandringer

5 forfattere - 5 naturområder - 5 lydvandringer


Oplev litteratur og natur på en helt ny måde med Spoken Word Festivals podcastserie, hvor vi har bedt lokale forfattere om at skrive og indtale litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Vi kalder det Poetiske Lydvandringer. Og du er inviteret med - find de 4 andre Poetiske Lydvandringer herunder. 


Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende festival for mundtlig og skriftlig litteratur i Odense.

Billede fra lydvandringen på Fyns Hoved

Om lydvandringen

Produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.


Produktion: Michael Engman Torp. Naturoptagelser: Liv Vester Larsen. Skrevet og indtalt af Anne Katrine Bagai, Morten Gottschalck, Mikkel Andersen, Kim Linnet og Sanne Flyvbjerg.


Tak til VisitAssens, VistOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn.