Oplev litteratur og natur på en helt ny måde, hvor lokale forfattere har skrevet og indtalt litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Thorø Huse er én ud af fem af disse poetiske vandringer. 

Denne lydvandring foregår i Sollerup Skov i Faaborg-Midtfyns Kommune og er skrevet og indtalt af poetry slammer og forfatter Kim Linnet. Lydvandringen fra landevejen nord for Faaborg, gennem Sollerup Skov til Fyns største sø Arresø er ganske magisk. Her er højstammet bøgeskov, som grønner skyerne, tætte grantykninger, der tystner lydene og åbne enge, der græsser køerne. Sammen med rislende kilder og rørdrummens pauker over Arresø, har landskabet siden 1800-tallet været en naturlig inspiration for mange af de sydfynske kunstnere, og ruten har nu fået sin egen lydvandring. Efter gåturen med Kim Linnet i ørerne, har du fået både poesi og fortællinger med hjem, men du har også selv interageret med naturen. Du har fået sat fremtidsdrømme til søs, du har fået hilst på nogen, du savner, du har fortalt ved lejrbålet - og du er blevet klogere på hele området omkring de fynske alper.

Sollerup Skov

Hør lydvandringen

Du kan afspille lydfilen

på dette link

Rute

Ny Stenderupvej

Odensevej

Ruten starter ved holdeplads syd for Ny Stenderupvej på Odensevej, 5601 Faaborg

Kort: Google Maps

Om Poetiske Lydvandringer

5 forfattere - 5 naturområder - 5 lydvandringer


Oplev litteratur og natur på en helt ny måde med Spoken Word Festivals podcastserie, hvor vi har bedt lokale forfattere om at skrive og indtale litterære historier knyttet til naturskønne vandreture på Fyn. Vi kalder det Poetiske Lydvandringer. Og du er inviteret med - find de 4 andre Poetiske Lydvandringer herunder. 


Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende festival for mundtlig og skriftlig litteratur i Odense.

Billede fra lydvandringen på Enebær Odde

Om lydvandringen

Produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.


Produktion: Michael Engman Torp. Naturoptagelser: Liv Vester Larsen. Skrevet og indtalt af Anne Katrine Bagai, Morten Gottschalck, Mikkel Andersen, Kim Linnet og Sanne Flyvbjerg.


Tak til VisitAssens, VistOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn.